Over Mij

Van A tot Z-Coaching: nee, niet omdat ik het allemaal zo goed weet, het is een verwijzing naar mijzelf.
Anne Zwerus. Persoonlijk en betrokken, dat is wat ik belangrijk vind in coaching. Ik ben een coach die naar je luistert vanuit mijn hart én ik ben een goede, ervaren en ook nuchtere professional in coaching. In coaching maak ik gebruik van mindful coaching en andere uiteenlopende tools. Altijd op zoek naar wat bij jou past!

Ik ben opgeleid tot Master Coach bij het Europees Instituut, ben Stress- en Burn-Outcoach CSR, Mindfulnesstrainer, gespecialiseerd in Breathworks en trainer IRest Yoga Nidra, Restorative en Yin Yoga. Ik ben geregistreerd bij StiR, een keurmerk voor professioneel begeleiders.

Spreekt dit je aan, maar twijfel je nog of ik de juiste coach voor je ben? Luister dan eens naar de oefening die je op deze site vindt of maakt een afspraak voor een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van 20 minuten!

Wat anderen zeggen over mij:

Anne heeft een aandachtige luisterende houding.. dat is erg prettig. Ze voelt de betekenis van mijn woorden en doet aan de hand daarvan suggesties, of vraagt verduidelijking, wat mij dan opnieuw aan het denken/voelen zet…
Jeannette (23 jaar)

Ik voel me serieus genomen, door de aandachtige houding, de rust en het vertrouwen dat Anne uitstraalt!
Marloes (21 jaar)

Door hardop en vrij mijn gedachten te uiten, aan de hand van vragen, kom ik dichterbij
‘waarheid’ .. die me soms verrast.
Jannie (55 jaar)

Waardevolle nieuwe inzichten en ook zo sensitief verwoord in de ‘ huiswerkopdrachten’ die Anne mij later toestuurde. Door zo ‘ te klankborden’ met een coach, kom je dichterbij de antwoorden in jezelf..
Margriet (42 jaar)

Anne is een goede coach, met oprechte aandacht, luistervermogen, weet te raken en daardoor mij tot nadenken en voelen te bewegen. Ze is warm, op goede professionele afstand, laat stiltes vallen en is bedachtzaam en secuur in haar woordkeuze.
Elzelien (53 jaar)

Anne luistert naar wat ik vertel, vraagt door naar de kern en zet mij door haar vragen in actie. Geeft ruimte voor wat er bij mij leeft en ondersteunde mij op een natuurlijke manier door mijn proces.
Josien (48 jaar)

Vanaf het eerste gesprek heb ik me prettig gevoeld bij Anne. Anne is rustig en heeft aandacht voor mijn ervaring en geeft daar ruimte voor. Anne praat oordeelloos. En vulde mij aan in niet op zoek gaan naar het waarom (wat ik zelf al erg doe), maar legt de nadruk op wat ik kan leren uit situaties. Anne gaat aan de slag met wat is/wat ik ervaar en weet daarbij wel kritische vragen te stellen.
Willeke (30 jaar)

Anne heeft ruimte gegeven voor het kind in mij, mijn angsten én benadrukt dat die er mogen zijn! Ze heeft met mij meegedacht hoe ik daar in verschillende situaties mee om kan gaan als volwassen vrouw.
Rozemarijn (61 jaar)